Localizare:
Traseu sugerat:  
 

HeizTech Boiler indirect izolat, 200 litri, 2 serpentine, Heiztech (11150287)

3 219,00 RON
In stoc
spre magazin »
construkt.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 3 219,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse HeizTech: HeizTech Rezervor puffer, acumulare

Elbi Bst 200 Rezervor puffer, acumulare de la 4 277,00 RON Elbi Bst 200 TESY V 200 60 F40 TP4 (300632) Rezervor puffer, acumulare de la 1 659,00 RON TESY V 200 60 F40 TP4 (300632) CIMM ERE 200 Rezervor puffer, acumulare 1 287,00 RON CIMM ERE 200 Flamco PS 200 (18600) Rezervor puffer, acumulare 5 563,25 RON Flamco PS 200 (18600)
Descrierea produsului
Volum de apa 200 l

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Boiler indirect izolat, 200 litri, 2 serpentine, Heiztech

· Seriile de boilere indirect cu 2 serpentine, HeizTech sunt proiectate astfel încât agentul termic încalzit sa treaca prin serpentinele lor. Pentru aceasta, este necesara o sursa de caldura, precum un cazan de încalzire, cazan combi sau panouri solare. Volumul de apa din boiler este încalzit de apa fierbinte care circula prin serpentina si ofera posibilitatea de a o folosi.
· Agentul termic este stocat în boiler, caldura luata de la sursa de caldura încalzeste apa menajera din boiler prin intermediul serpentinei.  Boilerul cu 2 serpentine, 200 litri, izolat,  este proiectat pentru a creste volumul de apa din circuitul închis în sistemele de încalzire si racire si pentru a reduce numarul de porniri si opriri ale pompei/echipamentului de încalzire.
· Boilerele HeizTech sunt produse în conformitate cu standardul TS 736, acesta acoperind metodele de sudare si principiile de siguranta.  HeizTech se straduieste sa ofere utilizatorilor sai o viata mai confortabila, urmarind satisfacerea clientilor prin îmbunatatirea continua, cercetarea si dezvoltarea produselor cu principiile calitatii superioare si sigurantei maxime.
· Boilerele cu 2 serpentine HeizTech sunt fabricate în conformitate cu standardele actuale în domeniu. Echipamentele din otel sunt fabricate din tabla de otel de calitate 6222, tevile respecta standardele, suprafata interioara este tratata prin emailare si împotriva coroziunii se foloseste protectia catodica. Suprafata exterioara este acoperita cu poliuretan dur de înalta densitate, cu permeabilitate scazuta la caldura începând de la 200 de litri pâna la 300 de litri.
· Boilerele HeizTech sunt produse în conformitate cu o presiune de lucru de 10 bari, astfel încât sa poata functiona la presiunea retelei de apa si sa fie supuse unei presiuni de testare de 13 bari. Toate boilerele HeizTech sunt emailate si tratate termic.
· Pentru a reduce posibilitatea ca bacteriile sa se reproduca în zona inferioara a boilerelor, zona inferioara a vasului este încalzita de serpentine. În acest scop tevile din aceasta zona sunt proiectate astfel încât circulatia apei sa fie accelerata (sistem gât de lebada). Fiecare boiler HeizTech are o forma convexa în partea de sus si de jos pentru a creste rezistenta la presiune. tevile care formeaza serpentinele sunt confectionate din otel cu continut redus de carbon, cu coeficient de transfer al caldurii ridicat, realizate dintr-un aliaj special.  Boilerele HeizTech sunt acoperite cu o husa speciala din piele artificiala.
 

Capacitate (l)
200

Presiune maxima rezervor (bar)
10

Temperatura maxima de lucru (°C)
80

Înaltime (mm)
1330

Diametru (mm)
610

Racord apa (inch)
3/4"

Suprafata serpentina inferioara (m2)
0.8

Suprafata serpentina superioara (m2)
0.66

Flansa gura de vizitare (mm)
101

Racord serpentina inferioara (inch)
1"

Racord serpentina superioara (inch)
1"

Masa (kg)
106

 

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.