SUNSYSTEM PR2-500

Localizare:
Traseu sugerat:  

Alte oferte pentru produsul

Descrierea produsului
  Documentatie tehnica Puffer - Rezervor de acumulare agent termic (apa calda) cu doua serpentine WOODY PR2 500 Rezervor de acumulare izolat (100 mm ) cu doua serpentine WOODY PR2 500 - 500 litri Caracteristici tehnice puffer WOODY PR2 500 : - Volum (L)  - 500  - Diametru D Ø / cu izolaţie Øi(mm) - 650/850  - Înălţime h / cu izolaţie hi(mm)   - 1610/1660  - Înălţimea minimă a spaţiului de instalare (mm) - 1640  - Presiunea de lucru/ temperatura max. de lucru bar /ºC - 3/95  - Puterea recomandată a cazanului din instalaţia de încălzire la care este  racordat rezervorul de acumulare (kW)   - 10 – 17 - Termometru - Opţional  - Învelişul de PVC al izolaţiei - din spumă poliuretanică moale, de 100 mm grosime  - Greutatea rezervorului/ a izolaţiei (kg) – 139,7/ 12,3 Se poate monta rezistenta electrica optional. Date tehnice Puffer – Rezervor de acumulare agent termic (apa calda) izolat WOODY PR2 500 Denumire UM PR2 500 Capacitate Puffer litri 500 Pr esiunea de lucrubar3Temperatur a max. de lucru º C9 5Diametru fara/cu izolatiemm650/850In altime fara/cu izolatiemm1610/1660 Putere recomandata cazankW10-17H racord sensor ½A410H racord pentru rezistentaB790H racord sensor ½C1120H racord 1½D1610H racord 1½E1370H racord 1½F-H racord sensor ½G1120H racord 1½H990H racord 1½J880H racord ½, 1½K-H racord 1L770H racord 1½M620H racord sensor ½N460H racord 1O250H racord 1½P150Greutate Kg152 Caracteristici si avantaje:

Destinatie: in sistemele de încalzire pentru acumulare de caldura.  

Protejeaza cazanul în functionarea lui în stare de cald/rece, ceea ce conduce la cresterea considerabila a duratei de viata.  

Poate fi racordat la sisteme de încalzire închise, fara aport de oxigen, respectiv la sisteme solare.  
Atentie! Este interzisa utilizarea rezervoarelor de acumulare agent termic în sisteme de preparare ACM pentru stocare ACM.  

Corpul rezervorului de acumulare este fabricat din otel de calitate înalta, S235JR (EN 10025).  

Presiunea maxima a agentului termic în rezervor: 3 bar.  

Pentru a preveni cresterile accidentale de presiune, obligatoriu se vor monta elemente de siguranta la suprapresiune: supapa de siguranta cu presiune de descarcare de max. 3 bar, vas de expansiune – pentru preluarea cresterii de volum a apei, datorita cresterii de temperatura.  
Atentie! Este interzisa montarea robinetilor de separare între rezervor si echipamentele de siguranta.  
Modelele PRsi PR2 sunt prevazute cu una, respectiv doua schimbatoare de caldura de tip serpentina cu o suprafata mare de schimb de caldura, având rolul de încalzire a apei din rezervor.  

Izolatia exterioara are grosimea de 100 mm si este fabricata din spuma poliuretanica moale, rezistenta la caldura, cu densitate de 23 kg/m3

Izolatia este acoperita cu un învelis de PVC, conform DIN 4753-8.  

Rezervorul de acumulare mixt este prevazut cu racorduri de ½ pentru conectarea senzorilor de temperatura, racorduri de 1½’’ pentru racordarea la sistemul de încalzire si racorduri de 1 pentru racordarea la sistemul solar.  

De asemenea este prevazut cu racorduri de 1½’’ pentru conectarea elementului electric de încalzire. OPTIONAL ACCESORII  Puffer- Rezervor de acumulare agent termic (apa calda) Woody PR2 500

Toate rezervoarele de acumulare AT pot fi dotate cu o sursă suplimentară de încălzire: un element electric de încălzire comandat de un termostat combinat de reglaj şi siguranţă.  

Termostatul poate fi reglat în intervalul de temperatură: 30ºC - 80ºC, iar protecţia termică se declanşează în momentul în care temperatura apei atinge 95ºC. Atentie! Conectarea elementului electric de încălzire la reţeaua de alimentare cu energie electrică trebuie efectuată de către un electrician calificat. Asigurați-vă că există împământare corespunzătoare!
Comanda elementelor electrice de încălzire se realizează cu termostat de siguranţă cu dublă protecţie:

- reglabil în intervalul de temperatură: 30°С - 80°С; 

- cu temperatura de acţionare de: 95°С, 3+2; 

- contacte 10 (2,5) А - 230 V; 

- clasa de protecţie electrică: IP 40; 

- diferenţială: 8°С±3°С; 

- cu posibilitatea reglării manuale (model TLSC) ori automate (model TLSC / A).
Transport si ambalaj:

- rezervoarele sunt livrate cu izolaţia ambalată separat. Montarea izolaţiei se face la locul utilizării rezervorului; 

- sunt fixate pe un palet şi ambalate cu folie;

- toate modelele până la 2500 litri sunt fixate în poziţie verticală pe palet; 

- toate modelele peste 3000 litri sunt fixate în poziţie orizontală pe palet.
Avantaje la livrare Rezervoare de acumulare Woody:

- Transport uşor (ocupă mai puţin spaţiu la transportare); 

- Montarea ușoară și rapidă a izolaţiei. - Toate orificiile pe izolaţia din spuma poliuretanică moale sunt prevăzute din fabrică cu manşoane pe care instalatorul trebuie doar să le identifice şi să le îndepărteze.  

- Izolaţia se fixează pe corpul rezervorului cu ajutorul unui fermoar GARANTIE 5 ANI Reprezentanții IMBOLD COM vă stau la dispoziție pentru mai multe detalii tehnice sau comerciale. Nu ezitați să ne contactați. Prețurile sunt in lei si includ TVA. Datele tehnice au caracter informativ conform specificațiilor transmise de distribuitorii autorizați sau producători; acestea pot suferi modificări fără o inștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală; aceleași condiții se aplică și prețului produsului. Promoțiile IMBOLD COM sunt in limita stocului disponibil. Toate mărcile aparțin deținătorilor legali. Fiecare produs beneficiază de garanția dată de producătorul sau distribuitorul autorizat în România. Echipa noastră face eforturi pentru eliminarea oricăror erori.
Denumiri similare la Rezervor puffer, acumulare SUNSYSTEM PR2-500: PR 2 500, PR2500, PR2 500, PR 2-500
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^