Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Aquatech Vas hidrofor 24 litri AQUATECH (11140117)

133,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
bricolajmarket.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 133,99 RON

Descrierea produsului
Vasul hidrofor de 24 litri orizontal AQUA TECH este un vas de hidrofor orizontal cu membrană din cauciuc sau numit și vas de expansiune, care face parte din gama de produse achiziționabile în magazinul online melindainstal. ro .

Este recomandat pentru alimentarea cu apă potabilă menajeră, pentru instalațiile de apă în care lichidul produs de pompă este stocat sub presiune. Cu o setare a presostatului, se poate extrage aproximativ o treime din volumul brut al rezervorului de 24 de litri, adică aproximativ 7-8 litri de lichid între pornirea și oprirea pompei.

Datorită membranei din cauciuc, lichidul depozitat în vasul de hidrofor AQUA TECH nu intră în contact cu peretele rezervorului, care nu se corodează și nu intră în contact nici cu aerul sub presiune utilizat pentru amorsare, astfel încât volumul de aer trebuie înlocuit mai rar. Cu toate acestea, se recomandă să verificați presiunea prealabilă la fiecare șase luni, deoarece aerul dispare prin membrana de cauciuc, ceea ce înseamnă că presiunea scade constant.

Presiunea de preîncărcare corectă este, de obicei, de 0,9 ori mai mare decât valoarea presiunii de pornire a pompei. De exemplu, dacă pompa pornește la 2 bar, atunci valoarea presiunii de preîncărcare corectă este de 0,9 ori mai mare decât această valoare, adică 1,8 bar.

Vasul hidrofor de 24 litri orizontal AQUA TECH este dotat cu o conexiune de 1".

Presiunea maximă de lucru este de 10 bar.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.